+1
Fixed
ched 2 weeks ago in Portia • updated by Pablo Vaz (Support Engineer) 1 week ago 5

I'm having massive troubles with Portia today: Almost every action triggers a backend error (red notifications). Interacting with a website doesn't work, neither does deleting data formats.


It appears as if you'd switched my account from the old portia to portia 2.0, because yesterday the interface was totally different.


I also have a suggestion for an improvement: Your error messages are not very helpful :(.


Can anyone help me out or let me know what else I should post in order to resolve these problems?

Answer

Answer
Fixed

Thanks Ched for your feeback!. I will forward your suggestion to our Portia team, it has a lot of sense what you propose.
Best regards!

Thanks for your help Ruairi.

The project id is 8107. If you open any spider, go into edit sample mode and then try to delete an item data format (please don't delete "DEFAULT", any other is fine) you'll see the error.


The other errors have vanished now. Whats the best way to capture them next time for you? Screenshot?

Started

Hi Ched, yes if you could provide screenshoots or the complete error messages it will be very useful to debug or reproduce it.
Thanks!

Ched, I could see some improvements in your current projects, could you confirm?

Regards,

Pablo

HI Pablo, thanks a lot for your help.

It works now indeed. I'll try to make screenshots of the error messages next time, it's just tricky, because they disappear pretty quickly. So it would be good if they are a little more specific, because then I could just post an error code or something here.


Anyway I really appreciate your help, this is one of the rare examples of user forums that really work. Great great job! :)

Answer
Fixed

Thanks Ched for your feeback!. I will forward your suggestion to our Portia team, it has a lot of sense what you propose.
Best regards!