Start a new topic
Answered

Items mapped using Portia not showing up

I attached a screenshot to help give context to my problem.  I've set up several projects/scrapes using Portia before and use your API to schedule and fetch items after jobs have completed.  I setup a fake shop using simple Bootstrap CSS to run my integration tests against.  However, for this test project, I am able to select and name the items I want to collect (as with any project), but as the screenshot shows, they aren't showing up in the extracted dataset.  Thinking this was a bug within the Portia UI, I published and ran the spider.  However, the result was the same within Portia UI - it says it understands the items to collect, but it does not extract anything.  Is there any way for me to debug this from a user stand point or is it possibly a problem on ScrapingHub's side?  The logs in the dashboard have never really been any help in diagnosing these problems and look to be more geared towards the Python related activities of the Portia application.


Appreciate any help on this!  


Best Answer

Hi, sometimes Portia doesn't interact well with some sites.


Please check our article: https://helpdesk.scrapinghub.com/support/solutions/articles/22000200446-troubleshooting-portia


to know how to proceed next time you find a bug, and provide all details possible if you wish.


Thanks for your help to make Portia a better tool.


Best,


Pablo


Bump...

Facing same issue. Kindly help.

Answer

Hi, sometimes Portia doesn't interact well with some sites.


Please check our article: https://helpdesk.scrapinghub.com/support/solutions/articles/22000200446-troubleshooting-portia


to know how to proceed next time you find a bug, and provide all details possible if you wish.


Thanks for your help to make Portia a better tool.


Best,


Pablo

Login to post a comment